Skip to content

Nieuwsbrief December 2020

Beste leden,

Het zijn ongekend drukke tijden in de pakketbezorging. Er wordt veel van ons gevraagd. Dat blijft niet onopgemerkt. De televisie en kranten besteden bijzonder veel aandacht aan de belangrijke taak van bezorgers en onderaannemers. Een aantal lichten we er hier uit. Verder verzoeken we jullie om agendapunten door te geven voor ons gesprek met het management van DHL én wensen we jullie uiteraard fijne feestdagen en een strijdvaardig 2021. Een jaar dat we spoedig af zullen trappen met de rechtszaak tegen PostNL.

BVPD- Kerstoffensief in de media – Vanavond bij Een Vandaag!

Topdrukte in de bezorging. Ondertussen verhoogt PostNl de kosten voor verzending met 25 cent terwijl het de tarieven voor onderaannemers verlaagt. Ook in Hilversum fronst men daarover de wenkbrauwen. We zijn dus weer veel in de media. In de uitzending van vanavond besteedt Een Vandaag aandacht aan de pakketbezorging. Ruud Wassenaar geeft een interview. Kijken dus! Ook waren we eerder te vinden in Hart van Nederland en in het televisieprogramma Kassa. Trouw schreef over de groei van het aantal onderaannemers en de beroerde tarieven. Mocht je de bijdrage van de Volkskrant gemist hebben dan tref je die hier. De komende weken zullen we nog veel te zien zijn.

Maandag in gesprek met DHL – geef agendapunten door

Aanstaande maandag gaan een aantal bestuursleden van de BVPD naar het DHL hoofdkantoor voor een gesprek met het management. Graag ontvangen wij van agendapunten die jullie graag besproken zien worden zoals bijvoorbeeld zaken over de omvang en het gewicht van pakketten, operationele problemen of de tarieven. Met jullie inbreng kunnen wij onze belangen optimaal vertegenwoordigen. Heb je punten die op de agenda moeten? Doorgeven dus aan onze secretaris dennis.goudriaan@bvpd.nl.

Korting op You Sure Drive Verzekering voor BVPD-leden

Wie op de laatste ledenvergadering was kent ze al: You Sure Drive. Deze specialist in koeriersverzekeringen geeft ons als nieuwe partner van de BVPD een aantal voordelen. Ten eerste weten ze waar ze het over hebben, waardoor ze jullie kunnen helpen te besparen en schade te voorkomen. Ten tweede staan ze voor jullie klaar om alles van hele wagenparken tot enkele bussen goed te verzekeren. En ten derde kunnen jullie met de kortingscode ‘BVPD’ op www.koeriersverzekering.com direct 10% korting krijgen op je volgende bestelautoverzekering! Verder biedt de website financial lease opties en meer.

Volg ons op Facebook en Twitter

We zijn veel te vinden in de krant en op televisie tegenwoordig. Help de boodschap van de pakketbezorgers te verspreiden en volg ons op @belangenpakket op twitter en op facebook via @BVPD. Vergeet uiteraard niet onze berichten te liken en te delen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top