Skip to content

In Memoriam – Willem Snel

In Memoriam – Willem Snel
(16 december 1961 – 18 april 2019)

Geheel onverwachts is Willem Snel, voorzitter van de BVPD, gisteren overleden. Maandagochtendmeldde Willem de griep te pakken te hebben met de mededeling ‘ik hoop volgende week weer fit te zijn’.Volgende week zou hij met een delegatie van het bestuur een bezoek aan de Autoriteit Consument en Markt afleggen. Daags daarna zou hij voor de BVPD een interview geven aan HPDeTijd.

Zo kenden we Willem. Altijd in de weer. Voor zijn familie, zijn bedrijf en de BVPD. Maar het onschuldige griepje bleek acute leukemie en nu blijft er een gapend gat achter. Thuis, in zijn bedrijf en bij ons als BVPD.

We zullen ons Willem vooral herinneren vanwege zijn gulle lach en dito pretoogjes want naast hard werken moest er ook plezier zijn. Vanwege zijn gave om altijd, hoe druk het ook was, te vragen naar het bedrijf, de gezondheid of de vakantie van de ander. Vanwege zijn geduld en doorzettingsvermogen om, als de BVPD een flinke tegenslag te verwerken had, iedereen eerst even stoom af te laten blazen en voorts weer op te monteren. De wereld draaide immers door, de pakketten werden ook nog steeds bezorgd en dus diende de BVPD zich weer te herpakken.

En Willem slaagde daarin. Altijd.

Als BVPD mogen we Willem dan ook bijzonder dankbaar zijn. Hij was het die de BVPD op de kaart heeft gezet. Toen hij in september 2016 de voorzittershamer overnam maakte de BVPD een bijzonder lastige periode door. In de pakketmarkt zijn de tijden nog steeds niet rooskleurig maar Willem slaagde erin de BVPD tot een factor van belang te smeden. Onder zijn voorzitterschap markeerden we als pakketbezorgers onze positie. Bij de pakketreuzen, TLN en de vakbonden aan tafel, via de media, in de Tweede Kamer en bij de ACM.

Als mens en als voorzitter zullen we Willem enorm missen. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Hilda, zoon Nick, dochter Tess en zijn familie en vrienden.We wensen hen alle sterkte bij het verwerken van dit grote en onverwachte verlies.

Ruud Wassenaar Merijn Delvaux
Onur Arslan Mark de Gelder
Nebi Unver Dennis Goudriaan
Judith de Hoop Pieter Paul Slikker

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top